Autor: Michael Lapčík
Praha – Od včerejška je známá čtrnáctka barmanů, kteří postupují do národního finále soutěže Diageo World Class. Finalisté se do závěrečného republikového klání prokousali přes sérii barmanských úkolů, které prezentovali převážně na facebookové stránce prestižní soutěže.
Ondřej Hnilička (Hemingway Bar), Marek Vybíral (Black Stuff Irish Pub), Vítězslav Cirok (L’Fleur), Pavel Novák (Innuendo Prohibition Bar), Kateřina Summers (Bar, který neexistuje), Eduard Ondráček (Bonvivant’s), Tomáš Melzer (Hemingway Bar), Milan Zaleš (Bugsy’s Bar), Jakub Vinš (Bugsy’s Bar), Jan Vodička (Bar, který neexistuje), Kryštof Hordina (La Casa de la Havana vieja), Daniel Prokeš (Augustine 1887 Bar), Michal Kovář (George Prime Steak), Miloš Danihelka (L’Fleur)
O celkové prvenství se barmani utkají 27. května v Bugsy’s a o den později v Buddha Baru. Vítěz bude Českou republiku reprezentovat na světovém finále Diageo World Class v Jihoafrické republice.
V letošní koktejlové nominaci poprvé převažují brněnské bary nad pražskými. Postaraly se o to Bar, který neexistuje, Super Panda Circus a Spirit Bar.
Včerejší úspěch Super Panda Circusu v Czech Bar Awards. Obhajoba Nejlepšího designu a Nejlepší cocktail bar k tomu!
Barmanka Hana Graclíková zvítězila v českém finále soutěže Beefeater MIXLDN a bude tak reprezentovat Českou republiku v únorovém světovém kole v Londýně.