Autor: Redakce
Snoubení vín a pokrmů je obsáhlou gastronomickou kapitolou. Přední česká sommelierka Klára Kollárová boří zažité mýty, že k červenému masu se hodí pouze červené víno nebo že k rybě si vybereme naopak jen víno bílé.
Sommelierka představí v následujícím videu jednoduchou pomůcku, jak si díky vzhledu jídla můžeme vybrat správné víno tak, aby se jednotlivé chutě dokonale doplňovaly.
K třetím narozeninám dostal Super Panda Circus nové koktejlové menu i hromadu interiérových úprav. Přijdete si zahrát se svým barmanem o drink?
V letošní koktejlové nominaci poprvé převažují brněnské bary nad pražskými. Postaraly se o to Bar, který neexistuje, Super Panda Circus a Spirit Bar.
Včerejší úspěch Super Panda Circusu v Czech Bar Awards. Obhajoba Nejlepšího designu a Nejlepší cocktail bar k tomu!